Medpartner utvider tilbudet: Medpartner hjelper pasienter med spasmer - Medpartner

Medpartner utvider tilbudet: Medpartner hjelper pasienter med spasmer

Vi gir oppdatert medisinsk informasjon fra ledende eksperter

Har du mye spasmer og smerter som gir deg dårlig livskvalitet? Medpartner har nå inngått et samarbeid med en utstyrsutvikler for å hjelpe pasienter med å redusere muskelspasmer. Har du spasmer i beina, og ønsker å få behandlet dette, ta kontakt med oss i dag!

Behandlingen går ut på at MS-pasienter får bruke en vakuum-støvel, som egentlig er beregnet på pasienter med dårlig blodsirkulasjon i bena. Ved en tilfeldighet er det oppdaget av støvelen reduserer spasmer og smerter hos bl.a. MS pasienter. Dette gjelder i begge ben selv om støvelen bare brukes på det ene benet.

Pasienter som tidligere har brukt denne støvelen har også rapportert mindre plager fra armene og bedre pusteevne. Mekanismene bak dette er i dag ukjente, og det vil bli forsket mye på dette de kommende årene. Dette betyr også at behandlingen være aktuelt for deg som har spasmer i hendene. Ta derfor kontakt med oss dersom du er interessert i dette.

Støvelen brukes på det benet du har størst plager en halv til 1 time morgen og kveld i starten, men etter hvert kan hyppigheten reduseres. Behandlingen er smertefri, og du får en gratis prøveperiode på 4 uker hvor du kan vurdere effekten. Deretter kan støvelen leies fra distributøren hvis ønskelig. Ønsker du å prøve ut denne behandlingen? Ring oss idag.