Når du er i kontakt med Medpartner og medpartner.no, gir du oss tilgang til opplysninger om deg selv. Personvernerklæringen forteller hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det, og hva vi bruker opplysningene til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg, som navn, telefonnummer og e-post. Hvordan du bruker et nettsted, kan også regnes som personopplysninger. For eksempel hva du har klikket på, nyhetsbrev du abonnerer på, og hvem du gir «likes» til.

Helseinformasjon som du legger inn på medpartner.no, er personopplysninger. Medpartner trenger disse for å kunne gi god helsehjelp. Helseinformasjon er personopplysninger som krever ekstra ivaretakelse av integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. Det er kun personer som trenger disse opplysningene for å jobbe med din sak, som kan se og bruke denne informasjonen.

Informasjon vi samler om deg på nettsiden

Informasjonskapsler (cookies) fra Google Analytics

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å få statistikk om hvordan besøkende navigerer og bruker sidene våre. Da får vi for eksempel vite tid på dagen, hvilke sider de besøker, og hvor lenge de bruker siden. Vi lagrer ingen personopplysninger rundt dette. Google Analytics bruker informasjonskapsler; små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin.

For å sikre personvernet ditt bruker vi anonymizeIP, en funksjon som gjør at alle opplysninger som kan identifisere deg i Google Analytics, inkludert IP-adresse, blir anonymisert. På nettvett.no kan du lese om cookies og se hvordan du administrerer dem i din egen nettleser.

Opplysninger du selv oppgir

Ved opprettelse av ny sak

Du oppretter din egen sak via skjemaet «Registrer saken din». For å ivareta dine helse- og personopplysninger på en sikker måte, opprettes saken gjennom HelseRespons sin nettbaserte løsning, som brukes av legekontorer og klinikker i hele Norge. I løsningen behandles og besvares henvendelser fra pasienter enkelt og effektivt ved hjelp av et pasientdialogsystem.

Medpartner regnes som behandlingsansvarlig og har derfor ansvaret for bruken av HelseRespons som hjelpemiddel. HelseRespons er levert av WTW AS, som er databehandler. WTW behandler dine personopplysninger på vegne av Medpartner – basert på en særskilt databehandleravtale.

Innhenting av journalopplysninger

Vi vil kun bruke ditt navn og andre personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven, og i forbindelse med at du har tatt kontakt og gitt oss tillatelse til dette. Vi oppretter en journal hos oss med dine opplysninger. Dersom det er nødvendig med flere opplysninger, kontakter vi deg i etterkant av registreringen.

Vi lagrer ingen pasientdata andre steder enn i vårt journalsystem. Vi trenger ofte journalopplysninger og informasjon om aktuelle undersøkelser som er gjort tidligere. For å hente inn slik informasjon og lagre i din journal, trenger vi din tillatelse.

Kontakt

Ønsker du mer informasjon knyttet til personvern, eller vil du ha innsyn i informasjonen vi har om deg? Ta kontakt:

Dag Aamodt Strand
Daglig leder og ansvar for GDPR.
daas@medpartner.no